UA-74378517-3

Ανανεωμένη ιστοσελίδα www.taxitripolis.gr

nea selida radiotaxi tripolisΜε μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε την ανανεωμένη μας ιστοσελίδα.

Με σύγχρονη και φρέσκια σχεδιαστική ματιά, με δυναμικό και φιλικό περιβάλλον για το χρήστη.

Η νέα μας ιστοσελίδα είναι ακόμα πιο γρήγορη με την μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Κύριο μέλημά μας η πιο αποτελεσματική και γρήγορη εξυπηρέτηση των μελών και των επισκεπτών μας.

Σας ευχαριστούμε για την διαρκεί προτίμηση σας!

Νέος Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών Ταξί

ΦΕΚ Β 227/05.02.2014 ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΔΧ

Οι αυξήσεις Φ.Π.Α. θα ισχύσουν από Δευτέρα στις 20/7/2015

image

ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΔΧ         Τελική Αξία
Πτώση Σημαίας 1.29 €
Τιμολόγιο 1 0.74 €
Τιμολόγιο 2 1.29 €
Χρονοχρέωση ανά ώρα 11.81 €
Ράδιο Ταξί Απλή Κλήση ή Ραντεβού 0,00 εως 6,15
Από & Προς Αεροδρόμιο Αθήνας 4.18 €
Από & προς Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης 3.44 €
Από & προς Αεροδρόμια Περιφέρειας 2.83 €
Από Λιμάνια Σ.Σ. Σταθμοί Λεωφορείων 1.17 €
Νυχτερινό Τιμολόγιο 24:00-05:00 1.29 €
Για κάθε αποσκευή άνω των 10kg 0.43 €
Ελάχιστη Αποζημίωση Αθήνα-Θεσσαλονίκη 3.44 €
Ελάχιστη Αποζημίωση Περιφέρεια 3.69 €

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ολόκληρη την ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Α54501/5518/ΦΕΚ Β 227/05.02.2014

Πως φορολογείται η μεταβίβαση ΤΑΞΙ και τουριστικών λεωφορείων

taxi tripolis kolokotronis

Το καθεστώς φορολογίας για μεταβίβαση των αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης (ΤΑΞΙ, τουριστικά λεωφορεία, λεωφορεία ενταγμένα σε ΚΤΕΛ) προβλέπει εγκύκλιος της ΓΓΔΕ

Σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΓΓΔΕ σχετικά με τη φορολογία μεταβίβασης των αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης (ΤΑΞΙ, τουριστικά λεωφορεία, λεωφορεία ενταγμένα σε ΚΤΕΛ, λεωφορεία που ανήκουν στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης),και παρατάθηκε έως 31 Δεκεμβρίου 2016 γίνεται γνωστό ότι σε κάθε μεταβίβαση των πιο πάνω αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης από επαχθή αιτία, περιλαμβανομένης και της ανταλλαγής τους, καταβάλλονται, πριν από τη μεταβίβασή τους, τα εφάπαξ πάγια ποσά φόρου που προβλέπονται για την άδεια κυκλοφορίας και το όχημα, αντίστοιχα.

Επίσης προκύπτει ότι με την καταβολή των πιο πάνω ποσών φόρου στις πωλήτριες επιχειρήσεις για την υπεραξία που προκύπτει από τη μεταβίβαση της άδειας κυκλοφορίας και του οχήματος η κατά τα ανωτέρω υπεραξία που προκύπτει από τα βιβλία των νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων και κατά την πώληση αυτοκινήτου δημόσιας χρήσης θα αφαιρεθεί, προκειμένου για τον προσδιορισμό των φορολογητέων
αποτελεσμάτων τους, από τα κέρδη των εν λόγω προσώπων και θα καταχωρηθεί στον κωδικό 465 του εντύπου Ν (δήλωση φορολογίας εισοδήματος νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων).

Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α: ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΑΞΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

logo poeiata

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΑΘΗΝΑ 5-6-2015

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ( 4 Ιουνίου) συνάντηση μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη και του προεδρείου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί.

O κ. Στρίτζης θεώρησε απόλυτα δίκαια τα αιτήματα των ιδιοκτητών ταξί και δεσμεύτηκε ότι θα διευθετηθούν άμεσα. Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι του κλάδου τόνισαν ότι:
‘’Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί θα προσπαθήσει να είναι αρωγός σε κάθε πρωτοβουλία του υπουργείου και θα συνδράμει στο βαθμό που μπορεί στην ανάδειξη και στη λύση κάθε προβλήματος που αφορά τον κλάδο . Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ένα γόνιμο και επικοδομητικό διάλογο’’

Στην ατζέντα της συζήτησης υπήρχε μια σειρά από θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του υπουργού και χρήζουν άμεσης λύσης. Τα σημαντικότερα από αυτά είναι τα εξής :

Απίστευτο: Πλήρωσε το κόμιστρο με το καινούργιο 10€, αν και δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα!

Πολύ... μπροστά από την εποχή τους ήταν μια ομάδα ληστών στο Αμβούργο. Για την ακρίβεια... πέντε μήνες! Ένας πελάτης ταξί πλήρωσε τον οδηγό με δύο περίεργα χαρτονομίσματα των 10 ευρώ,  τα οποία έμοιαζαν με τα καινούρια των 5 ευρώ, ήταν αλλόκοτα αλλά γνήσια και ο πελάτης τον διαβεβαίωσε πως ήταν τα χαρτονομίσματα της νέας σειράς. Είχε δίκιο, με τη λεπτομέρεια ότι ακόμη δεν έχουν κυκλοφορήσει...Το περιστατικό συνέβη την Τετάρτη. Ο ταξιτζής πήρε τα χαρτονομίσματα επειδή ήταν τόσο διαφορετικά από τα κανονικά που θεώρησε αδύνατο να ήταν πλαστά. Ο οδηγός ταξί είχε δίκιο που πίστεψε τον επιβάτη ότι ήταν τα καινούρια χαρτονομίσματα. Το πρόβλημα προέκυψε όταν πήγε στην τράπεζα.Εκεί oι υπάλληλοι τα αναγνώρισαν μεν ως αυθεντικά, αλλά προς έκπληξή του τον ενημέρωσαν ότι τα χαρτονομίσματα θα κυκλοφορήσουν μετά τις 23 Σεπτεμβρίου. Η γερμανική Κεντρική Τράπεζα (Bundesbank) έδωσε την εξήγηση στο μυστήριο με επίσημη απάντησή της στο Spiegel. Τα χαρτονομίσματα ήταν κλεμμένα από ιδιωτική εταιρεία που κατασκευάζει και ενημερώνει μηχανήματα που κάνουν έλεγχο γνησιότητας.Η Bundesbank δίνει ως «δάνειο» τα νέα χαρτονομίσματα σε τέτοιες εταιρείες αρκετούς μήνες νωρίτερα, ώστε να έχουν επικαιροποιήσει εγκαίρως τα συστήματά τους. Από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας είχαν κλαπεί 700 τέτοια χαρτονομίσματα. Οι δράστες μάλιστα έχουν ήδη εντοπιστεί και έχουν μέχρι στιγμής βρεθεί 89 τέτοια χαρτονομίσματα.

Συνεργασία με Ραδιοταξί Αστέρας

radiotaxi asterasΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με το Ραδιοταξί Αστέρας ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Ραδιοταξί της χώρας.

Το ραδιοταξί Αστέρας επιβεβαιώνει και πιστοποιεί το υψηλο επίπεδο υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Μας καλείτε στο 18288 και το τηλεφωνικό μας κέντρο θα δέχεται όλες τις κλήσης εντός του νομού Αρκαδίας.

Ιδιωτικές Εκδρομές με πολυτελή Ταξί

Το ΡαδιοΤαξί "Κολοκοτρώνης" με τους έμπειρους οδηγούς πραγματοποιεί  εκδρομές - ταξίδια καθώς και διαδρομές σε αρχαιoλογικούς χώρους και αξιοθέατα.

Εκδεικτικά αναφέρουμε κάποιους δημοφιλείς προορισμούς:

 • Αρχαία Κόρινθος
 • Αρχαία Ολυμπία
 • Δελφοί
 • Επίδαυρος
 • Λουτράκι
 • Ναύπλιο
 • Καλαμάτα
 • Σούνιο

Ραδιοταξί Τρίπολης "ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ" | Τηλέφωνα 18288 | 2710-226220

taxi tripolis photoΣτα πλαίσια της διαρκούς αναβάθμισης των υπηρεσιών μας, σας παρουσιάζουμε με περηφάνια την νέα μας σελίδα στο internet.

Το www.taxitripolis.gr απευθύνεται κυρίως στο επιβατικό κοινο που θέλει να ενημερωθεί για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Με πρωταρχικό σκοπό την καλύτερη εξυπηρετηση σας, δημιουργήσαμε μια σελίδα με πολυ εύχρηστο περιβάλλον στην οποία περιλαμβάνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες.

Συγχρόνως όμως το site μας απευθύνεται και στα μέλη του συνδέσμου του. Μέσα από τα άρθρα που θα αναρτώνται θα υπάρχει συνεχείς ενημερώση για τα θέματα που μας αφορούν.

 • Θέματα Φορολογίας, Αποδείξεων, Νομοσχεδίων...
 • Ενημέρωση για Απεργιακές Κοινητοποιήσεις, Πορείες...
 • Ενημέρωση για τις δράσεις του Σωματείου. π.χ. συναντήσεις, εκδρομές, κοπή πίτας.
 • Ενημέρωση για Προσφορές, Διαγωνισμούς, Κληρώσεις
 • Ανακοινώσεις του Σωματείου μας

Το επίσημο e-mail του ραδιοταξί ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ θα είναι το This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ευχαριστούμε πολύ,

ο Πρόεδρος

Σωτήριος Πλεσιώτης

 

© Copyright 2013 - TaxiTripolis.gr | ℗ John Kappas